Rejan - Episodet 170-171-172

Fërati dhe Mirani do të hapin varrin e djalit “të vdekur” të Sulltanës. Do të gjejnë gjë aty? Pasi shpërngulet në konak, Rejani fillon të bëjë disa ndryshime. Si do ta presë Azizeja këtë?
Kthimi i Miranit në konak do të jetë i mbushur me surpriza.
Pas zbulimit të së vërtetës rreth Asllanit, Sulltana do t’i kërkojë Azizes pjesën që i
takon me të drejtë. Çfarë do të përdorë për t’i bërë shantazh? Gënyli do të takojë Azadin dhe do t’i tregojë të vërtetën. Si do të jetë reagimi i tij kur të marrë vesh që Asllani e ka mashtruar që në fillim? Këshilla e Zehrës do ta bindë Hazarin të takojë mjekun që e operoi. Fjalët e doktorit s’do të jenë e vetmja e papritur për të.
Azadi i tregon të vërtetën të atit për Asllanin dhe ai do të shkojë të kërkojë llogari.
Cili është lajmi surprizë që Asllani ka për të?
E vendosur të shpëtojë nipin, Azizea do të takojë sërish Asllanin, por zbulon diçka të papritur nga ai. I ftuar nga Mirani, Asllani do të shkojë për darkë në konak. Do të bjerë Mirani pre e kurthit të tij?

Të gjithë episodet e "Rejan"

Asija do të jetë në telashe të mëdha, pasi Fisuni ...më shumë

Azra do të vijë në Mardin, por nuk është në ...më shumë

Dilshaha do të pranojë më në fund se Mirani është ...më shumë

Mirani është i vendosur ta bindë të ëmën që ai ...më shumë

Xhihani dhe Fisuni do të takohen, por e vërteta që ...më shumë

E penduar për gjithçka ka bërë, Azizja kërkon të rregullojë ...më shumë

Pasi Xhihani rrëmben Azizen, do të përpiqet t’ia hedhë fajin ...më shumë

Nasuhu do t’i kërkojë llogari Xhihanit për atë që ndodhi ...më shumë