Rejan - Episodet 173-174

Pas bisedës me Mahfuzin, Hazari do të bindet që Mirani është i biri dhe do të kërkojë të takojë Azizen. Si do të veprojë kjo e fundit kur të marrë vesh të vërtetën? Një telefonatë e papritur do të ndryshojë rrjedhën e ngjarjeve për të gjithë. Kush është “zonja” që vjen në konak dhe ç’të vërteta ka për të rrëfyer?
Mirani zbulon të vërtetën rreth babait të tij, por reagimi i tij i habit të gjithë. Ç’do të ndodhë kur Mirani të kërkojë të takohet me Hazarin? Familja Shadollu zbulon se Mirani është djali i Hazarit. Do ta pranojë Xhihani këtë fakt? I tronditur nga ato që ndodhën, Fërati do të shkojë të marrë të ëmën. Do të shkojë këtë herë ajo me të?

Të gjithë episodet e "Rejan"

Asija do të jetë në telashe të mëdha, pasi Fisuni ...më shumë

Azra do të vijë në Mardin, por nuk është në ...më shumë

Dilshaha do të pranojë më në fund se Mirani është ...më shumë

Mirani është i vendosur ta bindë të ëmën që ai ...më shumë

Xhihani dhe Fisuni do të takohen, por e vërteta që ...më shumë

E penduar për gjithçka ka bërë, Azizja kërkon të rregullojë ...më shumë

Pasi Xhihani rrëmben Azizen, do të përpiqet t’ia hedhë fajin ...më shumë

Nasuhu do t’i kërkojë llogari Xhihanit për atë që ndodhi ...më shumë