Rejan - Episodet 175-176-177

Azizja s’di të heqë dorë, pavarësisht ç’ndodhi. Ajo urdhëron Mahmutin të vrasë Hazarin. Si shkon marrëdhënia e Zejnepes? Planet e Asllanit për t’u larguar vazhdojnë. Cili do të jetë hapi i radhës?
Fisuni është vënë në ndjekje të pasurisë së Asllanbejlerëve. Si do të jetë takimi i saj i radhës me Fëratin? Letra e Hanifes do të shkojë në konakun e Shadolluve, por në dorë të kujt do të bjerë? Asllani rrëmben Rejanin dhe pas kësaj, askush s’do ta ndalë kaosin.
Gënyli, e pashpresë për gjendjen e të vëllait, do të bisedojë me Rejanin. Do të pranojë kjo e fundit të takojë Asllanin? Duke u përpjekur të bëjë atë që i shkon për shtat familjes së tij, Nasuh agai do të përballet me të birin. Sekreti i Fisunit do të dalë në shesh, por ajo që do të marrë vesh për të birin, do të jetë edhe për të surprizë.

Të gjithë episodet e "Rejan"

Asija do të jetë në telashe të mëdha, pasi Fisuni ...më shumë

Azra do të vijë në Mardin, por nuk është në ...më shumë

Dilshaha do të pranojë më në fund se Mirani është ...më shumë

Mirani është i vendosur ta bindë të ëmën që ai ...më shumë

Xhihani dhe Fisuni do të takohen, por e vërteta që ...më shumë

E penduar për gjithçka ka bërë, Azizja kërkon të rregullojë ...më shumë

Pasi Xhihani rrëmben Azizen, do të përpiqet t’ia hedhë fajin ...më shumë

Nasuhu do t’i kërkojë llogari Xhihanit për atë që ndodhi ...më shumë