Rejan - Episodet 178-179-180

Është koha që Zehra të përballet me Mahfuzin pas një kohe të gjatë. Rejani ka një surprizë të papritur për Miranin. Si do të reagojë ai kur të marrë vesh që ajo është shtatzënë?
Kërkimet e Nasuhut lidhur me Azizen, do t’i japin atij një pistë të re. Ç’ka zbuluar ai gjatë takimit me doktorin e saj?
Pasi merr vesh lajmin e lumtur për të bijën, Hazari do t’i japë Miranit unazën e Dilshahës. Ç’do të bëjë ai me të? Xheloz për vendimin e të atit për t’i dhënë Miranit një nga konakët e Shadolluve, Xhihani do të marrë një vendim drastik.
Asllani do të ndërrojë jetë në spital pas plagëve të marra dhe Azizeja do të urdhërojë Mahmutin për vrasjen e Hazarit.
I zënë ngushtë pas kërcënimit të së ëmës, Haruni do t’u tregojë të vërtetën Shadolluve. Si do të jetë reagimi i të gjithëve, veçanërisht Jarenit, pasi mëson se është nusja e Asllanbejlerëve? Kaseta me regjistrimin e Dilshahës bie në dorë të Miranit. Azizja do t’i tregojë të vërtetën Nasuhut për identitetin e saj dhe planin për të vrarë Hazarin, por e vërteta që fsheh ai do t’ia kthejë botën përmbys asaj.

Të gjithë episodet e "Rejan"

Asija do të jetë në telashe të mëdha, pasi Fisuni ...më shumë

Azra do të vijë në Mardin, por nuk është në ...më shumë

Dilshaha do të pranojë më në fund se Mirani është ...më shumë

Mirani është i vendosur ta bindë të ëmën që ai ...më shumë

Xhihani dhe Fisuni do të takohen, por e vërteta që ...më shumë

E penduar për gjithçka ka bërë, Azizja kërkon të rregullojë ...më shumë

Pasi Xhihani rrëmben Azizen, do të përpiqet t’ia hedhë fajin ...më shumë

Nasuhu do t’i kërkojë llogari Xhihanit për atë që ndodhi ...më shumë