Rejan - Episodet 181-182-183

E dëshpëruar për të gjetur të birin, Azizja rrezikon ta humbasë sërish mes flakësh. Do të mund ta shpëtojë ajo Hazarin?
Mirani shkon për t’i kërkuar llogari Azizes për Hazarin, por ajo s’do ta kthejë duarbosh.
Problemet për Shadollutë s’kanë fund. Si do të jetë përballja e dy vëllezërve, pasi Xhihani të pranojë që dogji konakun?
Pasi bën copë e çikë varrin e së ëmës, Nasuhu ka dy fjalë për të. Azizja do ë bisedojë me Esmanë kur e sheh të përvuajtur për të birin. Cili është sekreti që kanë fshehur për vite me radhë ato të dyja? Gjatë varrimit të Asllanit, Azizja dhe Fisuni do të bëjë betimet e tyre për të marrë hak, sidomos ndaj njëra-tjetrës.
Azizja premton të ndreqë gjithçka. Pas bisedës me Mahfuzin, Hazari do të takojë Rejanin dhe do t’i japë dhuratën e tij. Si do të jetë reagimi i Rejanit? E vendosur për të rregulluar marrëdhënien me nipin dhe djalin e saj, Azizeja vendos të nxjerrë Dilshahën nga vendi ku e mban të fshehtë, por kush tregohet më e shpejtë se ajo?

Të gjithë episodet e "Rejan"

Asija do të jetë në telashe të mëdha, pasi Fisuni ...më shumë

Azra do të vijë në Mardin, por nuk është në ...më shumë

Dilshaha do të pranojë më në fund se Mirani është ...më shumë

Mirani është i vendosur ta bindë të ëmën që ai ...më shumë

Xhihani dhe Fisuni do të takohen, por e vërteta që ...më shumë

E penduar për gjithçka ka bërë, Azizja kërkon të rregullojë ...më shumë

Pasi Xhihani rrëmben Azizen, do të përpiqet t’ia hedhë fajin ...më shumë

Nasuhu do t’i kërkojë llogari Xhihanit për atë që ndodhi ...më shumë