Rejan - Episodet 187-188-189

Nasuhu do t’i kërkojë llogari Xhihanit për atë që ndodhi një natë më parë, por si do të jetë reagimi i djalit të tij? Telefonata e Fisunit do të vërë në lëvizje Azizen, pasi ajo e kërcënon me jetën e Rejanit. E sigurt për planin e saj të hakmarrjes, Fisuni do të thërrasë Miranin për t’i dorëzuar të ëmën, por ç’do të ndodhë gjatë transportimit të Dilshahës?
Jeta e Rejanit dhe foshnjës së saj janë në rrezik pas asaj që bëri Fisuni. Ç’do të bëjë Azizja për t’i shpëtuar jetën? Të gjendur në spital, Mirani dhe babai i tij do të marrin lajmin e hidhur për foshnjën, por do të ketë edhe një surprizë për ta.
Jareni do të fillojë të përgatitë terrenin për “luftën” e saj me Gënylin. Ç’vendim do të marrë e ëma për t’i ardhur në ndihmë? Biseda e Shykranit dhe Hazarit do të trazojë zemrën e Zehrës, por nuk mbaron me kaq, pasi edhe mesazhi i Mahfuzit e fut në dyshime të mëdha.

Të gjithë episodet e "Rejan"

Asija do të jetë në telashe të mëdha, pasi Fisuni ...më shumë

Azra do të vijë në Mardin, por nuk është në ...më shumë

Dilshaha do të pranojë më në fund se Mirani është ...më shumë

Mirani është i vendosur ta bindë të ëmën që ai ...më shumë

Xhihani dhe Fisuni do të takohen, por e vërteta që ...më shumë

E penduar për gjithçka ka bërë, Azizja kërkon të rregullojë ...më shumë

Pasi Xhihani rrëmben Azizen, do të përpiqet t’ia hedhë fajin ...më shumë

Nasuhu do t’i kërkojë llogari Xhihanit për atë që ndodhi ...më shumë