Rejan - Episodet 190-191-192

Pasi Xhihani rrëmben Azizen, do të përpiqet t’ia hedhë fajin tjetërkujt dhe ka një plan për këtë. E shqetësuar pas së vërtetës që mori vesh, Zehra do t’i kërkojë Dilshahën Mahfuzit, por si do të jetë përgjigjja e tij? Esma nuk do ta përballojë dot zemërimin e të birit dhe do të tentojë të vrasë veten.

Pas humbjes së fëmijës, Mirani shkon në konakun e Asllanbejlerëve që të gjejë Azizen, i bindur se fajtorja për gjithçka është ajo. Azizja vijon të mbetet në kurthin që i kanë ngritur Fisuni dhe Xhihani, ndërkohë që Mirani rend për ta gjetur atë. Rejani është e tronditur pasi nuk ka më kontakt me Miranin dhe Nasuhu zotohet ta ndihmojë.

Nasuh agai shkon në konakun e Asllanbejlerëve për të kërkuar Miranin dhe Azizen. Ç’premtim do t’i bëjë Gënyli atij? I verbuar nga zemërimi, Xhihani përpiqet të vrasë Azizen. Kush do ta ndalojë atë?

Të gjithë episodet e "Rejan"

Azra do të vijë në Mardin, por nuk është në ...më shumë

Dilshaha do të pranojë më në fund se Mirani është ...më shumë

Mirani është i vendosur ta bindë të ëmën që ai ...më shumë

Xhihani dhe Fisuni do të takohen, por e vërteta që ...më shumë

E penduar për gjithçka ka bërë, Azizja kërkon të rregullojë ...më shumë

Pasi Xhihani rrëmben Azizen, do të përpiqet t’ia hedhë fajin ...më shumë

Nasuhu do t’i kërkojë llogari Xhihanit për atë që ndodhi ...më shumë

Rejani do të shohë një makth, por a do të ...më shumë