Rejan - Episodet 193-194-195

E penduar për gjithçka ka bërë, Azizja kërkon të rregullojë gjithçka, por s’do të jetë vetëm.
Mirani do të lumturojë Rejanin me çdo kusht dhe ka një surprizë për të. Duke ndjekur planin e Miranit, Fërati kthehet në konak dhe ka një propozim për Fisunin.
Fisuni shkon të takojë Xhihanin, por a do t’i tregojë ai të vërtetën për të atin dhe Azizen?
Telefonatës së Fisunit për Miranin do t’i përgjigjet Hazari. Do të shkojë ai në vendin e takimit dhe ç’surprizë e pret? Kujtimet e Azizes do të nxjerrin në pah një të vërtetë të hidhur në lidhje me Dilshahën.
Mirani arrin të gjejë “policin” e paguar nga Xhihani dhe shkon në konak të përballet me të. Ç’do të thotë ky i fundit në lidhje me Nasuhun dhe Azizen? Si do të jetë reagimi i Rejanit pasi merr vesh të vërtetën e gjyshit të saj? Pasi Hazari largohet, Zehra do të flasë me Dilshahën dhe do ta gënjejë për mamanë e saj.

Të gjithë episodet e "Rejan"

Në ditën e dasmës, Dilshaha do t’i tregojë Rejanit për ...më shumë

Dilshaha do të kalojë çdo kufi ndaj Rejanit. Do t’i ...më shumë

Azizja dëgjon për herë të parë Hazarin ta thërrasë “nënë” ...më shumë

Azizja do të marrë zemër nga i biri, që vrapoi ...më shumë

Azra do t’i kërkojë llogari Fisunit, por reagimi i saj ...më shumë

Ç’detaj do të vërë re Fisuni kur Azra të vijë ...më shumë

Asija do të jetë në telashe të mëdha, pasi Fisuni ...më shumë

Azra do të vijë në Mardin, por nuk është në ...më shumë