Rejan - Episodet 196-197-198

Xhihani dhe Fisuni do të takohen, por e vërteta që i tregon ai, do ta tronditë dhe
lumturojë njëkohësisht Fisunin. E tronditur nga lajmi për të ëmën, Dilshaha do të shkojë buzë një lumi dhe atje do të shohë Miranin, por a do ta njohë? Propozimi i Azizes do të futë në mendime Fëratin. Çfarë i propozon ajo djalit që zotëron gjithë pasurinë e Asllanbejlerëve?
Çfarë do të bëjë Mirani kur të mësojë se varri i Dilshahës është bosh? E vendosur për të merituar faljen e të gjithëve, Azizja do t’i tregojë të vërtetën Rejanit. Fisuni është e bindur që do të marrë sërish pasurinë e familjes së saj, por ç’surprizë ka Azizja dhe Fërati për të?
Pasi Dilshaha të shpërngulet në konak, Zehra do të përpiqet të shfajësohet para saj dhe Hazari do të dëgjojë gjithçka. I emocionuar nga e vërteta që zbuloi, Mirani vrapon për tek e ëma. Si do të jetë reagimi i saj? Azizja i mbledh të gjithë në sheshin e Midjatit dhe rrëfen gjithçka.

Të gjithë episodet e "Rejan"

Pasi Azizja nuk gjendet askund, Xhihani vendos ta gjejë dhe ...më shumë

Fisuni do të plagoset dhe do të jetë në gjendje ...më shumë

Erkani do të kthehet dhe do të kërkojë të flasë ...më shumë

Jareni do të dëgjojë bisedën e vjehrrës së saj dhe ...më shumë

Planet e Fisunit nuk do të mbarojnë as pas vdekjes ...më shumë

Një nga armiqtë e Xhihanit do të rrëmbejë Jarenin. Ç’do ...më shumë

Pas krizave të fundit, Mirani do të bindë Rejanin të ...më shumë

Fisuni dhe Xhihani do të takohen. Ç’plane të reja do ...më shumë