Rejan - Episodet 199-200-201

Mirani është i vendosur ta bindë të ëmën që ai është i biri, por a do të kenë dobi përpjekjet e tij? Në përpjekje për të fshehur të vërtetën, Zehra do të bëhet shkaktare e një debati të madh me Hazarin. Të papriturat për Fisunin s’kanë fund. Ajo tenton të poshtërojë Fëratin dhe Esmën, por kjo e fundit i jep një mësim të mirë.
Pasi Dilshaha vazhdon të refuzojë Miranin, Rejani do të ketë një ide që mund të funksionojë. Në mëdyshje për të marrë një vendim, Gënyli do të kërkojë mendimin e Azadit. Do t’i pranojë ai ndjenjat që ka për të? Hazari do të zbulojë të vërtetën e Aishes. Si do të jetë reagimi i tij?
Pas bisedës së Jarenit me të ëmën, Haruni do të vendosë ta kthejë të shoqen në konakun e Shadolluve. Ç’do të ndodhë kur Jareni të marrë armën e tij dhe të tentojë të vrasë veten? Dilshaha nuk do të bindet as pas fjalëve të Azizes dhe Mirani do ta çojë në varreza, por Fisuni ka një surprizë tjetër për ta.

Të gjithë episodet e "Rejan"

Në ditën e dasmës, Dilshaha do t’i tregojë Rejanit për ...më shumë

Dilshaha do të kalojë çdo kufi ndaj Rejanit. Do t’i ...më shumë

Azizja dëgjon për herë të parë Hazarin ta thërrasë “nënë” ...më shumë

Azizja do të marrë zemër nga i biri, që vrapoi ...më shumë

Azra do t’i kërkojë llogari Fisunit, por reagimi i saj ...më shumë

Ç’detaj do të vërë re Fisuni kur Azra të vijë ...më shumë

Asija do të jetë në telashe të mëdha, pasi Fisuni ...më shumë

Azra do të vijë në Mardin, por nuk është në ...më shumë