Rejan - Episodet 202-203-204

Dilshaha do të pranojë më në fund se Mirani është i biri, por do të kërkojë edhe vajzën e saj. Kush është Azra dhe cila është e vërteta që fshihet pas historisë së saj?
I vendosur për të shpëtuar të bijën, Xhihani thur planin e përsosur për të mbuluar gjurmët, por a do t’i besojë Fisuni fjalëve të nuses së saj?
Pas vdekjes së Harunit, Fisuni s’bëhet e gjallë, por ç’ka për të thënë kur të dalë para njerëzve? Jareni, e tmerruar pas asaj që bëri, do të shkojë në dhomën ku mbahet Haruni. Ç’do të ndodhë me të? E shqetësuar për hakmarrjen e Fisunit, Esma do të bisedojë me Azizen. Ç’sekret fsheh Azizja këtë herë?
Fisuni dhe Mahfuzi do të takohen në varreza dhe ajo do të shpallë “luftën” e radhës. E bindur që dikush ia punoi pas shpine, Azizja do të takohet me Xhihanin. Telefonata e Fisunit do të vërë në lëvizje Azizen. Por do ta marrë vesh ajo që i rrezikuari është Mirani dhe jo Hazari?

Të gjithë episodet e "Rejan"

Pasi Azizja nuk gjendet askund, Xhihani vendos ta gjejë dhe ...më shumë

Fisuni do të plagoset dhe do të jetë në gjendje ...më shumë

Erkani do të kthehet dhe do të kërkojë të flasë ...më shumë

Jareni do të dëgjojë bisedën e vjehrrës së saj dhe ...më shumë

Planet e Fisunit nuk do të mbarojnë as pas vdekjes ...më shumë

Një nga armiqtë e Xhihanit do të rrëmbejë Jarenin. Ç’do ...më shumë

Pas krizave të fundit, Mirani do të bindë Rejanin të ...më shumë

Fisuni dhe Xhihani do të takohen. Ç’plane të reja do ...më shumë