Rejan - Episodet 205-206-207

Azra do të vijë në Mardin, por nuk është në dijeni të asaj që e pret pasi të hipë në makinë. Sekreti që fsheh Azizja do të dalë në shesh, por a do ta ndalojë në kohë Fisuni masakrën e radhës? Në luftë mes jetës dhe vdekjes, Miranit do t’i duhet të bëjë një zgjedhje.
Mirani do t’i çojë së ëmës vajzën. Si do të reagojë Dilshaha kur të shohë gjendjen e tij?
Përballja mes Nasuh agait dhe Fisunit s’do të jetë e lehtë. Azadi do të shkojë në konakun e Asllanbejlerëve për të motrën, por do të përfundojë në dhomën e Gënylit.
Edhe pse pa dashur, Dilshaha do t’i bëjë Miranit surprizën më të bukur.
Azizja do të fshehë identitetin e vërtetë të Azrës me çdo kusht dhe do të çorientojë Fisunin. Pasi sheh fotografinë e personit që i solli ëmbëlsirat, Rejani do t’i kërkojë llogari Fisunit për ato që bëri.

Të gjithë episodet e "Rejan"

Në ditën e dasmës, Dilshaha do t’i tregojë Rejanit për ...më shumë

Dilshaha do të kalojë çdo kufi ndaj Rejanit. Do t’i ...më shumë

Azizja dëgjon për herë të parë Hazarin ta thërrasë “nënë” ...më shumë

Azizja do të marrë zemër nga i biri, që vrapoi ...më shumë

Azra do t’i kërkojë llogari Fisunit, por reagimi i saj ...më shumë

Ç’detaj do të vërë re Fisuni kur Azra të vijë ...më shumë

Asija do të jetë në telashe të mëdha, pasi Fisuni ...më shumë

Azra do të vijë në Mardin, por nuk është në ...më shumë