Rejan - Episodet 208-209-210

Asija do të jetë në telashe të mëdha, pasi Fisuni do të marrë vesh për ortakërinë e saj me Mahfuzin. Dy rivalet më të mëdha të qytetit do të lënë takim, por a do të arrijë Azizja në kohë në vendin e caktuar nga vetë ajo? Ç’do të ndodhë me Azizen kur të përballet me Dilshahën?
I pranishëm në përballjen e Miranit dhe Xhihanit, do të jetë edhe Azadi. Për çfarë akuzohet i ati dhe a do ta besojë Azadi atë që thuhet për të? E traumatizuar, Jareni do të kalojë në dëlir, por ç’të vërteta të dhimbshme do t’u thotë ajo prindërve të saj?
Azizja do të kërkojë të largohet dhe të takojë Fisunin, por a do ta lejojë Mahfuzi? Duke kërkuar përgjigje për atë që ndodhi, Azra do të zbulojë diçka jo fort të mirë për të ëmën.
Pasi zbulon që Ferati ia mbajti të fshehtë gjetjen e shoferit të kamionit, biseda mes së dyve s’do të jetë e qetë.

Të gjithë episodet e "Rejan"

Në ditën e dasmës, Dilshaha do t’i tregojë Rejanit për ...më shumë

Dilshaha do të kalojë çdo kufi ndaj Rejanit. Do t’i ...më shumë

Azizja dëgjon për herë të parë Hazarin ta thërrasë “nënë” ...më shumë

Azizja do të marrë zemër nga i biri, që vrapoi ...më shumë

Azra do t’i kërkojë llogari Fisunit, por reagimi i saj ...më shumë

Ç’detaj do të vërë re Fisuni kur Azra të vijë ...më shumë

Asija do të jetë në telashe të mëdha, pasi Fisuni ...më shumë

Azra do të vijë në Mardin, por nuk është në ...më shumë