Rejan - Episodet 211-212-213

Ç’detaj do të vërë re Fisuni kur Azra të vijë në konak për të mjekuar Azizen? I vendosur të dorëzohet, Xhihani dhe Azadi do të shkojnë në komisariat. Por ç’do të ndodhë kur Jareni të shfaqet papritur? Ç’do të ndryshojë kur Zehra të futet në dhomë?
E plagosur, Azizja do të shkojë të takojë Fisunin. Ç’do të ndodhë kur asaj t’i bjerë të fikët? Mirani do të fajësojë Rejanin për atë që ndodhi, por a do të pendohet më vonë?
E vendosur për të mësuar të vërtetën, Azra do t’i kërkojë llogari Azizes. Do t’i tregojë ajo të vërtetën?
Kërkimi i Azadit do të vazhdojë. Ç’ka për të thënë Xhihani kur i biri ta pyesë pse vrau personin në varrezën e makinave? Mirani do të marrë vesh që Fisuni fshihet pas aksidentit të tij. Ç’do të ndodhë gjatë darkës së organizuar nga Rejani për të treguar të vërtetat e fshehura? Nga ana tjetër, Azizja do të marrë vesh sekretin e Xhihanit. Por ç’do të bëjë ajo me të?

Të gjithë episodet e "Rejan"

Një nga armiqtë e Xhihanit do të rrëmbejë Jarenin. Ç’do ...më shumë

Pas krizave të fundit, Mirani do të bindë Rejanin të ...më shumë

Fisuni dhe Xhihani do të takohen. Ç’plane të reja do ...më shumë

Dilshaha do të gëzohet kur të shohë bashkë Azrën dhe ...më shumë

Në ditën e dasmës, Dilshaha do t’i tregojë Rejanit për ...më shumë

Dilshaha do të kalojë çdo kufi ndaj Rejanit. Do t’i ...më shumë

Azizja dëgjon për herë të parë Hazarin ta thërrasë “nënë” ...më shumë

Azizja do të marrë zemër nga i biri, që vrapoi ...më shumë