Rejan - Episodet 214-215-216

Azra do t’i kërkojë llogari Fisunit, por reagimi i saj i lë Azizes të kuptojë që ajo e di të vërtetën për të bijën. Ndjenjat e Azadit dhe Gënylit kundrejt njëri -tjetrit janë të dukshme, por çfarë i pengon ata të jenë të lumtur?
I zemëruar me të shoqen, Mirani do t’i nxjerrë inatin edhe Feratit. Por reagimi i këtij të fundit do ta futë në mendime.
Mirani dhe Azadi do të përballen me njëri-tjetrin për Xhihanin, por a do ta marrë vesh Mirani të vërtetën? Shën Valentini do të bashkojë shumë zemra, por ç’surprizë ka Ferati për Zejnepen? Jo të gjithë do të jenë me fat në këtë ditë. Ç’do të ndodhë me Jarenin pasi Fisuni ta marrë nga shtëpia?
Surpriza e Miranit do të jetë më e veçanta. Ç’emër do të mbajë fondacioni i hapur nga ai? Xhihani do të vihet në ndjekje të Fisunit dhe vajzës së tij. Por ç’do të bëjë Jareni për t’i dhënë fund asaj që po ndodh? Ç’do të bëjë Azizja pasi i biri i kërkon të vrasë veten?

Të gjithë episodet e "Rejan"

Një nga armiqtë e Xhihanit do të rrëmbejë Jarenin. Ç’do ...më shumë

Pas krizave të fundit, Mirani do të bindë Rejanin të ...më shumë

Fisuni dhe Xhihani do të takohen. Ç’plane të reja do ...më shumë

Dilshaha do të gëzohet kur të shohë bashkë Azrën dhe ...më shumë

Në ditën e dasmës, Dilshaha do t’i tregojë Rejanit për ...më shumë

Dilshaha do të kalojë çdo kufi ndaj Rejanit. Do t’i ...më shumë

Azizja dëgjon për herë të parë Hazarin ta thërrasë “nënë” ...më shumë

Azizja do të marrë zemër nga i biri, që vrapoi ...më shumë