Rejan - Episodet 217-218-219

Azizja do të marrë zemër nga i biri, që vrapoi për ta shpëtuar, dhe do t’i kundërvihet Fisunit. Pas hemorragjisë, Rejani përfundon sërish në spital. Ç’lajme ka doktori për të?
I vendosur për ta bërë të shoqen të lumtur, Mirani do të ndërmarrë një hap të rëndësishëm.
Dilshaha revoltohet nga biseda e Rejanit dhe Miranit dhe tenton të godasë nusen e të birit.
Lajmet e doktoreshës s’do të jenë të mira për Rejanin. Ç’po ndodh me të dhe foshnjën?
Dyshuese për fjalët e Jarenit, Fisuni do të sjellë maminë në shtëpi.
Mahfuzi do të shkojë të takojë të bijën pas telefonatës së Asijes. Ç’surprizë ka Rejani për të? Tërheqja e parave nga Xhihani do të jetë tema e mbledhjes së kompanisë. Si do ta justifikojë Azadi të atin? E vendosur për të fituar zemrën e të nipit, Azizja do të hedhë hapin e radhës, duke i dërguar Fisunit dhe të bijës letrën e Hasanit.

Të gjithë episodet e "Rejan"

Një nga armiqtë e Xhihanit do të rrëmbejë Jarenin. Ç’do ...më shumë

Pas krizave të fundit, Mirani do të bindë Rejanin të ...më shumë

Fisuni dhe Xhihani do të takohen. Ç’plane të reja do ...më shumë

Dilshaha do të gëzohet kur të shohë bashkë Azrën dhe ...më shumë

Në ditën e dasmës, Dilshaha do t’i tregojë Rejanit për ...më shumë

Dilshaha do të kalojë çdo kufi ndaj Rejanit. Do t’i ...më shumë

Azizja dëgjon për herë të parë Hazarin ta thërrasë “nënë” ...më shumë

Azizja do të marrë zemër nga i biri, që vrapoi ...më shumë