Rejan - Episodet 226-227-228

Në ditën e dasmës, Dilshaha do t’i tregojë Rejanit për planet që ka pasi kjo e fundit të vdesë. Pas lajmit të martesës së të birit, Xhihani do të prishë dasmën e mbesës së tij.
Azizeja kupton që Fisuni fshihet pas gjithçkaje dhe do të shkojë të përballet me të. Ç’do të ndodhë mes tyre?
Azizja do të shkojë në dasmën e Rejanit dhe Miranit. Si do të marrë hak Dilshaha pasi Rejani mirëpret Azizen?
Ç’do të ndodhë pasi të gjithë të marrin vesh martesën e Azadit dhe Gënylit?
I vendosur për të marrë hak, Xhihani do të planifikojë gjithçka kundër Miranit.
Intrigat e Dilshahës do të vazhdojnë. Ç’do të bëjë këtë herë për të mërzitur Rejanin?
Përveç Xhihanit, edhe Fisuni është vënë në ndjekje të Azadit. Ç’do të ndodhë pasi Handani të gjejë letrën e të birit?
Azra do të shohë përgjigjet e analizave dhe ajo që do të marrë vesh s’do t’i pëlqejë aspak.

Të gjithë episodet e "Rejan"

Një nga armiqtë e Xhihanit do të rrëmbejë Jarenin. Ç’do ...më shumë

Pas krizave të fundit, Mirani do të bindë Rejanin të ...më shumë

Fisuni dhe Xhihani do të takohen. Ç’plane të reja do ...më shumë

Dilshaha do të gëzohet kur të shohë bashkë Azrën dhe ...më shumë

Në ditën e dasmës, Dilshaha do t’i tregojë Rejanit për ...më shumë

Dilshaha do të kalojë çdo kufi ndaj Rejanit. Do t’i ...më shumë

Azizja dëgjon për herë të parë Hazarin ta thërrasë “nënë” ...më shumë

Azizja do të marrë zemër nga i biri, që vrapoi ...më shumë