Rejan - Episodet 229-230-231

Dilshaha do të gëzohet kur të shohë bashkë Azrën dhe Miranin, por nuk është në dijeni të planit të Miranit. Ç’do të ndodhë kur Xhihani të lexojë letrën e Azadit? Do të heqë dorë nga ndjekja e tij? Menjëherë pasi dëgjon bisedën e Rejanit dhe Azizes, Zehra shkon te Fisuni për ta kërcënuar.
Sulmet e Dilshahës ndaj Rejanit do të vazhdojnë, derisa kjo e fundit të vendosë ta çojë atë në fshat.
Hazari do të heqë dorë nga aksionet e tij në kompani, duke ia lënë Miranit. Si do ta presë Xhihani këtë lajm?
I mërzitur pasi ka marrë vesh të vërtetën, Mirani do të niset të vrasë Fisunin. Si do ta ndalojë Rejani?
Pasi merr vesh se Rejani rrezikon të vdesë, Mirani do të përpiqet ta bindë që të abortojë. Ferati dhe Zejnepja do të jetojnë në konak pas martese, por si do ta përdorë Jareni rastin që iu dha?
I dëshpëruar dhe pa rrugëdalje, Mirani do të ngushëllohet me gjyshen e tij, Azizen.

Të gjithë episodet e "Rejan"

Pasi Azizja nuk gjendet askund, Xhihani vendos ta gjejë dhe ...më shumë

Fisuni do të plagoset dhe do të jetë në gjendje ...më shumë

Erkani do të kthehet dhe do të kërkojë të flasë ...më shumë

Jareni do të dëgjojë bisedën e vjehrrës së saj dhe ...më shumë

Planet e Fisunit nuk do të mbarojnë as pas vdekjes ...më shumë

Një nga armiqtë e Xhihanit do të rrëmbejë Jarenin. Ç’do ...më shumë

Pas krizave të fundit, Mirani do të bindë Rejanin të ...më shumë

Fisuni dhe Xhihani do të takohen. Ç’plane të reja do ...më shumë