Rejan - Episodet 235-236-237

Pas krizave të fundit, Mirani do të bindë Rejanin të abortojë fëmijën. Një telefonatë e papritur nga Turani do të ndryshojë gjithçka.
Jareni nuk do të heqë dorë nga intrigat e saj, por këtë herë Handani nuk do ta mbështesë.
Dilshaha do të kërcënojë përsëri Rejanin, por këtë herë Mirani do të dëgjojë gjithçka. Ç’do të ndodhë kur e ëma të marrë armën në dorë? Intrigat e Jarenit për të shkaktuar probleme mes Zejnepes dhe Feratit do të vazhdojnë. Cila do të jetë lëvizja e saj e radhës?
Azra do të paralajmërojë Azizen për kërcënimet e Fisunit dhe do t’i kërkojë ndihmë. Pasi dëgjon bisedën mes Handanit dhe Xhihanit, Hazari merr një vendim të nxituar. Një makth do të trazojë ëndrrat e Zehrës. A paralajmëron diçka kjo ëndërr?

Të gjithë episodet e "Rejan"

Pasi Azizja nuk gjendet askund, Xhihani vendos ta gjejë dhe ...më shumë

Fisuni do të plagoset dhe do të jetë në gjendje ...më shumë

Erkani do të kthehet dhe do të kërkojë të flasë ...më shumë

Jareni do të dëgjojë bisedën e vjehrrës së saj dhe ...më shumë

Planet e Fisunit nuk do të mbarojnë as pas vdekjes ...më shumë

Një nga armiqtë e Xhihanit do të rrëmbejë Jarenin. Ç’do ...më shumë

Pas krizave të fundit, Mirani do të bindë Rejanin të ...më shumë

Fisuni dhe Xhihani do të takohen. Ç’plane të reja do ...më shumë