Rejan - Episodet 238-239-240

Një nga armiqtë e Xhihanit do të rrëmbejë Jarenin. Ç’do të kërkojë ai në këmbim?
Xhihani do të vihet në kërkim të së bijës, por ç’plane ka Fisuni për të dhe Hazarin?
Rejanit i nisin dhimbjet e lindjes. A do të shkojë gjithçka mirë?
Kush do të vdesë në kurthin që Fisuni i ngre Xhihanit? Rejanit do t’i nisin dhimbjet e lindjes gjatë çasteve romantike me dashurinë e jetës së saj? Çfarë do të ndodhë me të, do të arrijë Rejani të mbijetojë?
Teksa bashkëshortja e tij po lufton me vdekjen, si do ta presë Mirani të birin?
Zehra do t’i kërkojë llogari Miranit dhe do ta detyrojë të mbajë premtimet që i ka dhënë Rejanit. Ndërkohë, pas vdekjes së Hazarit, marrëdhënia mes Azizes dhe Nasuhut s’do të jetë më si më parë.

Të gjithë episodet e "Rejan"

Pasi Azizja nuk gjendet askund, Xhihani vendos ta gjejë dhe ...më shumë

Fisuni do të plagoset dhe do të jetë në gjendje ...më shumë

Erkani do të kthehet dhe do të kërkojë të flasë ...më shumë

Jareni do të dëgjojë bisedën e vjehrrës së saj dhe ...më shumë

Planet e Fisunit nuk do të mbarojnë as pas vdekjes ...më shumë

Një nga armiqtë e Xhihanit do të rrëmbejë Jarenin. Ç’do ...më shumë

Pas krizave të fundit, Mirani do të bindë Rejanin të ...më shumë

Fisuni dhe Xhihani do të takohen. Ç’plane të reja do ...më shumë