Rejan - Episodet 241-242-243

Planet e Fisunit nuk do të mbarojnë as pas vdekjes së Hazarit, por këtë herë do të shkojë shumë larg. Rejani do të marrë vesh për vdekjen e të atit pasi të kthehet në Midjat. Si do ta presë ajo këtë lajm? Do të zbulojë Mirani se i ati është vrarë pas shpine?
Pas kthimit të Rejanit në shtëpi, Azizja do të nisë planin e saj të hakmarrjes.
I shqetësuar për jetën e Xhihanit, Nasuhu do t’i kërkojë ndihmë Miranit. Ky i fundit do të bjerë në gjurmët e Erkanit.
Erkani shkon të flasë me Miranin dhe i tregon të vërtetën, por a do ta marrë Fisuni familjen e saj? Pasi të mbyllë Fisunin dhe Xhihanin në një kasolle, Azizea kërkon t’i djegë për së gjalli. Ndërkohë pala tjetër, do të rrëmbejë të voglin e Rejanit.

Të gjithë episodet e "Rejan"

Pasi Azizja nuk gjendet askund, Xhihani vendos ta gjejë dhe ...më shumë

Fisuni do të plagoset dhe do të jetë në gjendje ...më shumë

Erkani do të kthehet dhe do të kërkojë të flasë ...më shumë

Jareni do të dëgjojë bisedën e vjehrrës së saj dhe ...më shumë

Planet e Fisunit nuk do të mbarojnë as pas vdekjes ...më shumë

Një nga armiqtë e Xhihanit do të rrëmbejë Jarenin. Ç’do ...më shumë

Pas krizave të fundit, Mirani do të bindë Rejanin të ...më shumë

Fisuni dhe Xhihani do të takohen. Ç’plane të reja do ...më shumë