Rejan - Episodet 244-245-246

Jareni do të dëgjojë bisedën e vjehrrës së saj dhe do të zbulojë ku ndodhet Umuti. A do të tregojë ajo të vërtetën? Ujdia që do t’i ofrojë Mirani Fisunit për të marrë Umutin është tunduese, por ajo ka plane të tjera në mendje.
Takimi i Azizes dhe Nasuhut nuk do të jetë si më parë. Ç’paralajmërim do të marrë Azizja?
Xhihani do të shkojë të takojë Rejanin dhe ajo do t’i kërkojë ndihmë për të birin.
Në anën tjetër, Mirani do të marrë një vendim, që do të ndikojë në gjetjen e djalit të tij. Plani i Fisunit nuk do të realizohet, sepse Azizja do të rrëmbejë Azrën dhe do t’i bëjë presion kundërshtares së saj.
Rejani nuk do ta gjejë dot Umutin, por a do të funksionojë plani i Miranit?
Bashkëpunimi i Xhihanit me Miranin, do të përforcojë marrëdhënien e tyre.
Plani i Azrës ka për qëllim t’i japë fund hakmarrjes, por Fisuni është e vendosur të vazhdojë luftën.

Të gjithë episodet e "Rejan"

Pasi Azizja nuk gjendet askund, Xhihani vendos ta gjejë dhe ...më shumë

Fisuni do të plagoset dhe do të jetë në gjendje ...më shumë

Erkani do të kthehet dhe do të kërkojë të flasë ...më shumë

Jareni do të dëgjojë bisedën e vjehrrës së saj dhe ...më shumë

Planet e Fisunit nuk do të mbarojnë as pas vdekjes ...më shumë

Një nga armiqtë e Xhihanit do të rrëmbejë Jarenin. Ç’do ...më shumë

Pas krizave të fundit, Mirani do të bindë Rejanin të ...më shumë

Fisuni dhe Xhihani do të takohen. Ç’plane të reja do ...më shumë