Rejan - Episodet 250-251-252

Fisuni do të plagoset dhe do të jetë në gjendje kritike për jetën. Ç’vendim do të marrë Azra për vete dhe të ëmën? Ditën që Jareni do të abortojë fëmijën, Zejnepja do të marrë vesh se është shtatzënë. Si do ta presë Jareni këtë lajm? Esma do të marrë dhuratën më të bukur të jetës, por nusja e saj ka edhe një surprizë për të.
Azizja do të shkojë të vizitojë Fisunin, por jo për ta vrarë, por për t’i dhënë lamtumirën.
Darka e shtruar në emër të Umutit do të jetë e mbushur plot surpriza, por jo të gjitha do të jenë të këndshme. Ç’do të ndodhë kur Jareni të plagosë Xhihanin?
Jareni do të burgoset për vrasjen e Harunit, por para se të largohet, i ati do të dojë të flasë me të. Pas varrimit të së ëmës, Zehra do të kthehet në shtëpi. Më në fund, do ta pranojë faktin që Mahfuzi duhet të takohet me të bijën. Dëshira që do të shprehë Mirani në këndin e dëshirave të fondacionit, do t’u ndryshojë jetën, por ata ende nuk e dinë.

Të gjithë episodet e "Rejan"

Pasi Azizja nuk gjendet askund, Xhihani vendos ta gjejë dhe ...më shumë

Fisuni do të plagoset dhe do të jetë në gjendje ...më shumë

Erkani do të kthehet dhe do të kërkojë të flasë ...më shumë

Jareni do të dëgjojë bisedën e vjehrrës së saj dhe ...më shumë

Planet e Fisunit nuk do të mbarojnë as pas vdekjes ...më shumë

Një nga armiqtë e Xhihanit do të rrëmbejë Jarenin. Ç’do ...më shumë

Pas krizave të fundit, Mirani do të bindë Rejanin të ...më shumë

Fisuni dhe Xhihani do të takohen. Ç’plane të reja do ...më shumë