Familja Kuqézi - Episodi 1

Fatjoni dhe Edi kanë takime shumë të rëndësishme. Dora ka një takim më pak të rëndësishëm, por Berti mendon ndryshe, ndaj të dalë nga shtëpia për Dorën bëhet një sfidë. Është dita e baballarëve.

Të gjithë episodet e "Familja Kuqézi"

Teze Beti mbërrin si mysafire në shtëpinë e Kuqezve. Problemi ...më shumë

Dikush në familje ka marrë një vendim të papritur që ...më shumë

Fatjoni dhe Edi kanë takime shumë të rëndësishme. Dora ka ...më shumë