Rejan - Episodi 1-2-3

Rejani, një vajzë e rritur në një familje të madhe, plot me tradita e zakone, e cila është në kërkim të dashurisë së vërtetë. Miran, një djalë i betuar për hakmarrje, do të bëjë çmos për të përmbushur misionin e tij. Ndonëse kjo, do t’i kushtojë atij, dashurinë e jetës! Dy të rinj, fati i të cilëve është shkruar që në fëmijëri, do të luftojnë kundra idealeve të tyre për hir të dashurisë. A do të lindë dashuria apo do të mbetet hakmarrja ajo që do t’i lidhë?

Cili është plani hakmarrës i Miranit? A do të pranojë ai Jarenin në vend të Rejanit? Në konak, do të fillojnë përgatitjet për fejesën e Miranit me Jarenin. Ç’do të ndodhë në ceremoninë e fejesës? Kush do të ndikohet nga kjo fejesë?

Ç’do të bëjë Mirani për të fituar besimin e Rejhanit? A do të lindë një dashuri e re mes tyre? Azadi, i kërkon Rejanit të prishë fejesën. Cila do të jetë përgjigja e saj? Me sa duket, akulli në zemrën e Miranit, ka filluar të shkrijë. A do të mundet ai të pranojë ndjenjat dhe ta lërë mënjanë hakmarrjen? Një luftë e ashpër, ka filluar mes dy kushërirave. Ç’do të ndodhë në festën e kënasë? Kush është Gënyli?

Të gjithë episodet e "Rejan"

Rejani vazhdon të poshtërohet nga familja e Miranit. Hanifeja s’e ...më shumë

Hazari dhe Zehra mendojnë të largohen nga Midjati së bashku ...më shumë

Jareni përpiqet të marrë informacion nga Fërati dhe zbulon se ...më shumë

Gyli që është zgjuar tashmë, do të fillojë të kërkojë ...më shumë

Rejani gjendet në një situatë tejet të vështirë. Në bazë ...më shumë

Do t’i shpëtojë Gyli plumbit të hakmarrjes? Mirani dhe Rejani ...më shumë

Ç’do të ndodhë gjatë natës së beqarisë dhe cili do ...më shumë

Rejani, një vajzë e rritur në një familje të madhe, ...më shumë