Rejan - Episodi 136

E tronditur dhe e lënduar shpirtërisht nga e vërteta e hidhur, Rejani vendos të largohet nga të gjithë. Si do ta përjetojë Mirani dhe familjarët e saj këtë situatë? Jareni vendos të firmosë aktin e martesës për të shpëtuar nga dënimi i Nasuhut. Gënyli do të shkojë te varri i vëllait, por çfarë të vërtete të madhe do të zbulojë ajo atje?! Çfarë fshihet pas sjelljes së mirë të shërbyeses së re të Asllanbejlerëve?

Të gjithë episodet e "Rejan"

Pasi Xhihani rrëmben Azizen, do të përpiqet t’ia hedhë fajin ...më shumë

Nasuhu do t’i kërkojë llogari Xhihanit për atë që ndodhi ...më shumë

Rejani do të shohë një makth, por a do të ...më shumë

E dëshpëruar për të gjetur të birin, Azizja rrezikon ta ...më shumë

Është koha që Zehra të përballet me Mahfuzin pas një ...më shumë

Azizja s’di të heqë dorë, pavarësisht ç’ndodhi. Ajo urdhëron Mahmutin ...më shumë

Pas bisedës me Mahfuzin, Hazari do të bindet që Mirani ...më shumë

Fërati dhe Mirani do të hapin varrin e djalit “të ...më shumë