Rejan - Episodi 138

Mirani dhe Hazari nuk lënë vend pa kërkuar për Rejanin, por kjo e fundit është zhdukur pa lënë gjurmë. Ferati do ta gjejë atë te stacioni i trenit në gjendje të rëndë shpirtërore. A do të largohet ajo, apo do të qëndrojë në Midjat për t’u përballur me të vërtetën e hidhur? I pikëlluar nga largimi i Rejanit, Azadi do të kthehet në shtëpi në gjendje të dehur. Çfarë do t’i thotë ai Elifit?

Të gjithë episodet e "Rejan"

Pasi Xhihani rrëmben Azizen, do të përpiqet t’ia hedhë fajin ...më shumë

Nasuhu do t’i kërkojë llogari Xhihanit për atë që ndodhi ...më shumë

Rejani do të shohë një makth, por a do të ...më shumë

E dëshpëruar për të gjetur të birin, Azizja rrezikon ta ...më shumë

Është koha që Zehra të përballet me Mahfuzin pas një ...më shumë

Azizja s’di të heqë dorë, pavarësisht ç’ndodhi. Ajo urdhëron Mahmutin ...më shumë

Pas bisedës me Mahfuzin, Hazari do të bindet që Mirani ...më shumë

Fërati dhe Mirani do të hapin varrin e djalit “të ...më shumë