Rejan - Episodi 139

Hazari shkon që të flasë me Rejanin te shtëpia në fshat. A do të pranojë kjo e fundit të përballet me të dhe çfarë qëndrimi do të mbaj ajo ndaj Miranit? Sulltana vendos të shkojë te konaku i Shadolluve për t’i hedhur benzinë zjarrit. A do t’i kujtohen Azadit fjalët që i tha Elifit kur ishte në gjendje të dehur? Azizeja zbulon se kush është babai i vërtetë i Rejanit, por si do ta presë kjo e fundit këtë lajm?!

Të gjithë episodet e "Rejan"

Pasi Xhihani rrëmben Azizen, do të përpiqet t’ia hedhë fajin ...më shumë

Nasuhu do t’i kërkojë llogari Xhihanit për atë që ndodhi ...më shumë

Rejani do të shohë një makth, por a do të ...më shumë

E dëshpëruar për të gjetur të birin, Azizja rrezikon ta ...më shumë

Është koha që Zehra të përballet me Mahfuzin pas një ...më shumë

Azizja s’di të heqë dorë, pavarësisht ç’ndodhi. Ajo urdhëron Mahmutin ...më shumë

Pas bisedës me Mahfuzin, Hazari do të bindet që Mirani ...më shumë

Fërati dhe Mirani do të hapin varrin e djalit “të ...më shumë