Rejan - Episodi 140

Mirani mundohet me çdo kusht që ta ndihmojë Rejanin për të dalë nga gjendja e rënduar emocionale. Ai do t’i kërkojë ndihmë Shukranit, por a është gati ajo që ta falë nipin e saj për padrejtësinë që ka bërë? Rejani rrëzohet nga kali dhe humb ndjenjat. Gjithkush do të vihet në lëvizje për ta gjetur atë, por kush është njeriu misterioz që e shpëton dhe çfarë shkruhet në letrën e radhës që ka lënë ai?

Të gjithë episodet e "Rejan"

Pasi Xhihani rrëmben Azizen, do të përpiqet t’ia hedhë fajin ...më shumë

Nasuhu do t’i kërkojë llogari Xhihanit për atë që ndodhi ...më shumë

Rejani do të shohë një makth, por a do të ...më shumë

E dëshpëruar për të gjetur të birin, Azizja rrezikon ta ...më shumë

Është koha që Zehra të përballet me Mahfuzin pas një ...më shumë

Azizja s’di të heqë dorë, pavarësisht ç’ndodhi. Ajo urdhëron Mahmutin ...më shumë

Pas bisedës me Mahfuzin, Hazari do të bindet që Mirani ...më shumë

Fërati dhe Mirani do të hapin varrin e djalit “të ...më shumë