Rejan - Episodi 141

Hazari do të përballet me Rejanin dhe do t’i flasë për fëmijërinë e saj. A do ta falë ajo i fshehtën të vërtetën? Mirani do t’i tregojë Azizen vendimin më të fundit që ka marrë. Do t’i japë ai fund hakmarrjes shumëvjeçare? Kush do të largohet nga shtëpia e Shadolluve, Hazari apo Jarëni?

Të gjithë episodet e "Rejan"

Rejani do të kthehet në shtëpinë Shadollu ku do të ...më shumë

Hazari do të përballet me Rejanin dhe do t’i flasë ...më shumë

Mirani mundohet me çdo kusht që ta ndihmojë Rejanin për ...më shumë

Hazari shkon që të flasë me Rejanin te shtëpia në ...më shumë

Mirani dhe Hazari nuk lënë vend pa kërkuar për Rejanin, ...më shumë

Pasi nënshkroi me forcë shkresës e martesës, Jareni largohet me ...më shumë

E tronditur dhe e lënduar shpirtërisht nga e vërteta e ...më shumë

Të gjithë do të vihen në kërkim të Gylit. Çfarë ...më shumë