Rejan - Episodi 142

Rejani do të kthehet në shtëpinë Shadollu ku do të pajtohet me Hazarin, të cilin ajo do ta quajë gjithmonë baba. Rejani jep lajmin në shtëpinë e saj se Mirani tanimë ka hequr dorë nga hakmarrja. Azize s’duket se është dakord me këtë vendim. Cili do të jetë hapi i radhës për të? Çfarë ka ndodhur me Elifin? A do të përsëritet historia?

Të gjithë episodet e "Rejan"

Pasi Xhihani rrëmben Azizen, do të përpiqet t’ia hedhë fajin ...më shumë

Nasuhu do t’i kërkojë llogari Xhihanit për atë që ndodhi ...më shumë

Rejani do të shohë një makth, por a do të ...më shumë

E dëshpëruar për të gjetur të birin, Azizja rrezikon ta ...më shumë

Është koha që Zehra të përballet me Mahfuzin pas një ...më shumë

Azizja s’di të heqë dorë, pavarësisht ç’ndodhi. Ajo urdhëron Mahmutin ...më shumë

Pas bisedës me Mahfuzin, Hazari do të bindet që Mirani ...më shumë

Fërati dhe Mirani do të hapin varrin e djalit “të ...më shumë