Rejan - Episodi 16

Jareni përpiqet të marrë informacion nga Fërati dhe zbulon se Rejani tashmë është bërë gruaja e dytë e Miranit, i cili është i martuar me Gënylin. Pavarësisht gjithçkaje, Jareni s’ka hequr dorë nga Mirani. A do të vazhdojnë vuajtjet për Rejanin dhe prindërit e saj apo ata do të gjejnë një zgjidhje për vajzën e tyre?

Të gjithë episodet e "Rejan"

Mirani rrëmben Rejanin nga mbrëmja e kënasë duke tërbuar kështu ...më shumë

Mirani po vuan për ndarjen nga Rejani dhe vendos që ...më shumë

Rejani do ta çojë Miranin te rrënojat e kasolles së ...më shumë

Hazari do t’i kërkojë Zehras që t’i tregojnë Rejanit të ...më shumë

Asllanbejlerët kanë urdhëruar sekuestrimin e pasurive të Shadolluve. Jareni do ...më shumë

Gyli do ta bindë Rejanin të kthehet përsëri në shtëpi. ...më shumë

Gënyli është e shqetësuar se mos Mirani mëson të vërtetën ...më shumë

Xhihani do të kuptojë planin e Jarenit dhe shumë të ...më shumë