Rejan - Episodi 18

Rejani vazhdon të poshtërohet nga familja e Miranit. Hanifeja s’e ka harruar ende kërkesën që ka bërë në këmbim të heshtjes së saj. Por, kush është ajo në të vërtetë? Një shërbyese e re do të punësohet në rezidencën e Asllanbejlerëve, e cila do të jetë e infiltruara e Shadolluve. Një ballafaqim mes Azizes dhe Sulltanes, por edhe Gënylit dhe Elifit, do të sjellë përplasje dhe ndodhi të reja. Hazari do t’i tregojë Zehras gjithçka në lidhje me të shkuaren. Mirani do të çojë Rejanin në Konakun Shadollu për të takuar të motrën. Jareni ka premtuar se do t’i ndihmojë, por a do ta mbajë fjalën ajo?

Të gjithë episodet e "Rejan"

Mirani rrëmben Rejanin nga mbrëmja e kënasë duke tërbuar kështu ...më shumë

Mirani po vuan për ndarjen nga Rejani dhe vendos që ...më shumë

Rejani do ta çojë Miranin te rrënojat e kasolles së ...më shumë

Hazari do t’i kërkojë Zehras që t’i tregojnë Rejanit të ...më shumë

Asllanbejlerët kanë urdhëruar sekuestrimin e pasurive të Shadolluve. Jareni do ...më shumë

Gyli do ta bindë Rejanin të kthehet përsëri në shtëpi. ...më shumë

Gënyli është e shqetësuar se mos Mirani mëson të vërtetën ...më shumë

Xhihani do të kuptojë planin e Jarenit dhe shumë të ...më shumë