Rejan - Episodi 30

Gënyli është e shqetësuar se mos Mirani mëson të vërtetën në lidhje me plagosjen  dhe bisedën e saj me Rejanin. Mirani do të kujdeset gjithë natën për Rejanin, e cila është helmuar nga një akrep. Azadi me ndihmën e Xhanerit mëson vendndodhjen e Rejanit dhe rend pas saj. Ç’do të ndodhë kur atje të gjejë Miranin? Kë do të zgjedhë Rejani për të qëndruar pranë saj dhe ç’do të bëjë Hazari kur të marrë vesh të gjitha këto?

Të gjithë episodet e "Rejan"

Rejani do të nxitojë për të shkuar te Gyli, e ...më shumë

Një përplasje mes Zehras dhe Miranit, e cila vazhdon ta ...më shumë

Hazari po lufton mes jetës dhe vdekjes. Ç’do të bëjë ...më shumë

Mirani do të largohet me kalë, për të shpëtuar nga ...më shumë

Hazar Shadollu do të përballë Miranin me atentatorin dhe sulmuesin ...më shumë

Xhihani dhe Handani do t’i shfaqin Azadid dëshirën për ta ...më shumë

Këtë herë, Mirani ka arritur ta shohë fytyrën e vërtetë ...më shumë

Azizja do të kërcënojë Azadin, duke e detyruar atë që ...më shumë