Rejan - Episodi 31

Gyli do ta bindë Rejanin të kthehet përsëri në shtëpi. Ç’do të ndodhë me të, tani që gjyshi s’do t’i lejojë të largohen nga konaku familjarisht? Hazari ndihet i pafuqishëm dhe fajtor për ato që po ndodhin. Mirani i cili ka mësuar se Gënyli është vetë plagosur do të kuptojë se ka edhe shumë sekrete të tjera që i janë fshehur. Mirani do të përpiqet që t’i tregojë Rejanit se s’ka dashur ta akuzojë për plagosjen e Gënylit. Por, a do të takohen dot ata?

Të gjithë episodet e "Rejan"

Rejani do të nxitojë për të shkuar te Gyli, e ...më shumë

Një përplasje mes Zehras dhe Miranit, e cila vazhdon ta ...më shumë

Hazari po lufton mes jetës dhe vdekjes. Ç’do të bëjë ...më shumë

Mirani do të largohet me kalë, për të shpëtuar nga ...më shumë

Hazar Shadollu do të përballë Miranin me atentatorin dhe sulmuesin ...më shumë

Xhihani dhe Handani do t’i shfaqin Azadid dëshirën për ta ...më shumë

Këtë herë, Mirani ka arritur ta shohë fytyrën e vërtetë ...më shumë

Azizja do të kërcënojë Azadin, duke e detyruar atë që ...më shumë