Rejan - Episodi 32

Asllanbejlerët kanë urdhëruar sekuestrimin e pasurive të Shadolluve. Jareni do të takojë Feratin për t’i treguar se familja po e marton. Por, si do të reagojë ai? Dufi i gjyshit për urdhër sekuestron do të bjerë mbi Rejanin. Ajo do të rrëmbejë armën e tij dhe do të largohet për të shkuar te Mirani. Ç’do të ndodhë mes tyre? A do t’i jap fund Rejani kësaj historie me vdekjen e saj, ashtu siç kërkon gjyshi? A e heq gjyshja urdhër sekuestron pas gjithë këtyre?

Të gjithë episodet e "Rejan"

Rejani do të nxitojë për të shkuar te Gyli, e ...më shumë

Një përplasje mes Zehras dhe Miranit, e cila vazhdon ta ...më shumë

Hazari po lufton mes jetës dhe vdekjes. Ç’do të bëjë ...më shumë

Mirani do të largohet me kalë, për të shpëtuar nga ...më shumë

Hazar Shadollu do të përballë Miranin me atentatorin dhe sulmuesin ...më shumë

Xhihani dhe Handani do t’i shfaqin Azadid dëshirën për ta ...më shumë

Këtë herë, Mirani ka arritur ta shohë fytyrën e vërtetë ...më shumë

Azizja do të kërcënojë Azadin, duke e detyruar atë që ...më shumë