Rejan - Episodi 34

Rejani do ta çojë Miranin te rrënojat e kasolles së djegur për t’i treguar edhe një herë dhimbjen që i ka shkaktuar dhe për t’i dhënë fund aty ku nisi historisë së tyre. A do të heqë dorë Mirani për shkak të vështirësive? Ç’do të bëhet me Rejanin tani që gjyshi kërkon ta vrasë? Do të martohet me Azadin apo do të vendosë të mbështetet përsëri tek Mirani?

Të gjithë episodet e "Rejan"

Rejani do të nxitojë për të shkuar te Gyli, e ...më shumë

Një përplasje mes Zehras dhe Miranit, e cila vazhdon ta ...më shumë

Hazari po lufton mes jetës dhe vdekjes. Ç’do të bëjë ...më shumë

Mirani do të largohet me kalë, për të shpëtuar nga ...më shumë

Hazar Shadollu do të përballë Miranin me atentatorin dhe sulmuesin ...më shumë

Xhihani dhe Handani do t’i shfaqin Azadid dëshirën për ta ...më shumë

Këtë herë, Mirani ka arritur ta shohë fytyrën e vërtetë ...më shumë

Azizja do të kërcënojë Azadin, duke e detyruar atë që ...më shumë