Rejan - Episodi 35

Mirani po vuan për ndarjen nga Rejani dhe vendos që të ndahet përfundimisht nga Gënyli. Hazari nuk do që Rejani të martohet me Azadin, të cilin nuk e do. Sulltanja do t’i kërkojë Azizes që mos të lejojë ndarjen e Miranit nga Gënyli. Ndërkohë që në anën tjetër Fërati do t’i premtoj Miranit se do ta ndihmojë. Mirani shkon tek konaku i Shadolluve për të rrëmbyer Rejanin. Ç’do të ndodh tani mes dy familjeve?

Të gjithë episodet e "Rejan"

Rejani do të nxitojë për të shkuar te Gyli, e ...më shumë

Një përplasje mes Zehras dhe Miranit, e cila vazhdon ta ...më shumë

Hazari po lufton mes jetës dhe vdekjes. Ç’do të bëjë ...më shumë

Mirani do të largohet me kalë, për të shpëtuar nga ...më shumë

Hazar Shadollu do të përballë Miranin me atentatorin dhe sulmuesin ...më shumë

Xhihani dhe Handani do t’i shfaqin Azadid dëshirën për ta ...më shumë

Këtë herë, Mirani ka arritur ta shohë fytyrën e vërtetë ...më shumë

Azizja do të kërcënojë Azadin, duke e detyruar atë që ...më shumë