Rejan - Episodi 36

Mirani rrëmben Rejanin nga mbrëmja e kënasë duke tërbuar kështu të gjithë Shadollutë. Azadi i dëshpëruar do të rrëmbejë Gënylin. Si do të reagojnë Asllanbejlerët përballë kësaj ndodhie? Ç’mendon të bëjë Azadi me Gënylin? Mos vallë Hasmëria mes familjeve do të kthehet në një hakmarrje të ndërsjellët?

Të gjithë episodet e "Rejan"

Rejani do të nxitojë për të shkuar te Gyli, e ...më shumë

Një përplasje mes Zehras dhe Miranit, e cila vazhdon ta ...më shumë

Hazari po lufton mes jetës dhe vdekjes. Ç’do të bëjë ...më shumë

Mirani do të largohet me kalë, për të shpëtuar nga ...më shumë

Hazar Shadollu do të përballë Miranin me atentatorin dhe sulmuesin ...më shumë

Xhihani dhe Handani do t’i shfaqin Azadid dëshirën për ta ...më shumë

Këtë herë, Mirani ka arritur ta shohë fytyrën e vërtetë ...më shumë

Azizja do të kërcënojë Azadin, duke e detyruar atë që ...më shumë