Rejan - Episodi 4-5-6

Ç’do të ndodhë gjatë natës së beqarisë dhe cili do të jetë pretendimi i Azadit në këtë mbrëmje? Si qëndron e vërteta me Gënylin? Rejani dhe familja Shadollu po përgatiten për dasmë, por një tjetër surprizë do të ndodhë në konakun e Shadolluve.
Gënyli i përgjërohet Miranit t’i japë fund hakmarrjes së tij pasi e ka kuptuar se ai po bie në dashuri me Rejanin. Jereni i gris fustanin e nusërisë Rejanit. Më e bukur se kurrë, Rejani bëhet nuse në konak dhe pret Miranin që ta marrë.
Mirani shtanget kur shikon Rejanin nuse. Azadi është ai që po vuan më shumë. Si do të reagojë Gënyli në dasmë? Një tragjedi do të ndodhë drejt fundit të dasmës, që do t’i thellojë edhe më shumë ndarjet mes dy familjeve.

Të gjithë episodet e "Rejan"

Rejani vazhdon të poshtërohet nga familja e Miranit. Hanifeja s’e ...më shumë

Hazari dhe Zehra mendojnë të largohen nga Midjati së bashku ...më shumë

Jareni përpiqet të marrë informacion nga Fërati dhe zbulon se ...më shumë

Gyli që është zgjuar tashmë, do të fillojë të kërkojë ...më shumë

Rejani gjendet në një situatë tejet të vështirë. Në bazë ...më shumë

Do t’i shpëtojë Gyli plumbit të hakmarrjes? Mirani dhe Rejani ...më shumë

Ç’do të ndodhë gjatë natës së beqarisë dhe cili do ...më shumë

Rejani, një vajzë e rritur në një familje të madhe, ...më shumë