E penduar për gjithçka ka bërë, Azizja kërkon të rregullojë ...më shumë

Pasi Xhihani rrëmben Azizen, do të përpiqet t’ia hedhë fajin ...më shumë

Nasuhu do t’i kërkojë llogari Xhihanit për atë që ndodhi ...më shumë

Rejani do të shohë një makth, por a do të ...më shumë

E dëshpëruar për të gjetur të birin, Azizja rrezikon ta ...më shumë

Është koha që Zehra të përballet me Mahfuzin pas një ...më shumë

Azizja s’di të heqë dorë, pavarësisht ç’ndodhi. Ajo urdhëron Mahmutin ...më shumë

Pas bisedës me Mahfuzin, Hazari do të bindet që Mirani ...më shumë

Fërati dhe Mirani do të hapin varrin e djalit “të ...më shumë

Planet e Asllanit do të shqetësojnë gjyshen e tij dhe ...më shumë

Xhihani do të çojë Gënylin në konakun e Asllanbejve dhe ...më shumë

Xhihani mendon se Rejani ia mbathi me Miranin dhe i ...më shumë

Detaje të reja dalin në dritë në lidhje me letrat ...më shumë

Hazari dhe Zehra shkojnë të flasin me mikeshën e vetme ...më shumë

Mirani do të përplaset keqas me Asllanin në mes të ...më shumë

Mirani dhe Rejani shkojnë te shtëpiza për të kaluar disa ...më shumë

Rejani përballet sërish me përçmimin brenda shtëpisë së saj. Azize ...më shumë

Vendimi i Rejanit për t’u ndarë do t’i tronditë të ...më shumë

Çfarë plani dinak ka thurur Azizeja për të futur në ...më shumë

Pas shumë peripecish, Mirani dhe Rejani vendosin të hedhin pas ...më shumë