Rejani do të kthehet në shtëpinë Shadollu ku do të ...më shumë

Hazari do të përballet me Rejanin dhe do t’i flasë ...më shumë

Mirani mundohet me çdo kusht që ta ndihmojë Rejanin për ...më shumë

Hazari shkon që të flasë me Rejanin te shtëpia në ...më shumë

Mirani dhe Hazari nuk lënë vend pa kërkuar për Rejanin, ...më shumë

Pasi nënshkroi me forcë shkresës e martesës, Jareni largohet me ...më shumë

E tronditur dhe e lënduar shpirtërisht nga e vërteta e ...më shumë

Të gjithë do të vihen në kërkim të Gylit. Çfarë ...më shumë

Rejani do të përballet me babanë dhe Miranin, por ajo ...më shumë

Nasuhu do ta dënojë Jarenin duke e mbyllur në një ...më shumë

Hazari do të çojë Gylin për të takuar Miranin te ...më shumë

Pas ikjes së Azizesë, Asllanbejlerët vendosin të shkojnë te Shadollutë ...më shumë

Mirani ndihet i pështjelluar në lidhje me atë që ndodhi ...më shumë

Azize largohet nga shtëpia përpara të gjithëve, por në vetvete ...më shumë

Nasuhu dhe Xhihani bëjnë një bisedë lidhur me atë çka ...më shumë

Gyli duket se do të sheshojë debatet në oborrin e ...më shumë

Çfarë ka zbuluar Hazari që i kërkon llogari me ngulm ...më shumë

Mirani do të gjejë gjyshen e tij në shtëpinë e ...më shumë

Mirani dhe Rejani do të vazhdojnë të përjetojnë çaste të ...më shumë

Në pamundësi per t’u kthyer nga Stambolli për shkak të ...më shumë