Ribashkimi - Episodet 105-106-107

Në kompaninë e Korkmazerëve do të zhvillohet mbledhja për drejtuesin e rinj të kompanisë. Ferideja dhe Zehraja vendosin të marrin me qira rrobaqepësinë.
Azizi dhe Tahsini mbajnë fjalimet e tyre gjatë mbledhjes për udhëheqësin e ri. Kush do të zgjidhet drejtuesi i ri I kompanisë? Çfarë surprize e pret Azizin, Keremin dhe Tahsinin?
Nehiri do t’i kërkojë llogari Tahsinit për dorëheqjen e tij nga kandidatura.
Azizi dyshon sërish te babai i tij. Si do të justifikohet Tahsini këtë herë? Tahisni dhe Bylenti diskutojnë rreth testamentit të babait të Tahsinit. Cili do të jetë plani i tyre? Gylteni shkon në shtëpinë e Zehrasë. Çfarë do t’i tregojë ajo Jagmurit lidhur me Anetën?
Azizi mëson se kush fshihet pas sulmit me armë ndaj Rustemit.
Hasibesa habit gjithë familjen me sjelljen e saj. Çfarë ka përgatitur ajo për ata?
Piktura në miniaturë vidhet nga ekspozita.
Keremi ka një plan për të marrë gjyshen e tij. A do të arrijë ai ta fusë në kurth Bylentin?

Të gjithë episodet e "Ribashkimi"

Azizi vendos të shkojë në fabrikën e vjetër të gjyshit ...më shumë

Azizi mëson për vdekjen e babait të tij. Në të ...më shumë

Tahsini përfundon në burg. Vila e Korkmazerëve tashmë është në ...më shumë

Ferideja rrezikon jetën dhe i shkon Tahsinit në shtëpi. Ajo ...më shumë

Abdullahu shkon në kompaninë Korkmazer për të marrë pikturën. Ku ...më shumë

Jallçëni shkon në shtëpinë e Feridesë dhe u kërkon të ...më shumë

Keremi shkon në shtëpinë e Bylentit dhe flasin për pikturën ...më shumë

Teksa Azizi përpiqet që të marrë paratë e nevojshme për ...më shumë