Ribashkimi - Episodet 108-109-110

Teksa Azizi përpiqet që të marrë paratë e nevojshme për të shkuar në ankandin e pikturës, Bylenti dhe Tahsini përpiqen ta ndalojnë. Me çfarë pengesash do të haset ai?
Ferideja kërkon ndihmën e Jallçënit për pistoletën që ndodhej në shtëpinë e saj.
Jagmuri ka një plan për të zbuluar krimet e Bylentit dhe kërkon ndihmën e Keremit. Si do të reagojë ai?
Aneta takohet me Sulltanën dhe vazhdon ta quajë atë të bijën e saj. Si do të jetë reagimi i Alisës kur të shohë Sulltanën?
Azizi merr vendimin e papritur për Nehirin. Ç’do të ndodhë me të?
Bylenti përgjon Anetën dhe Alisën. Do të arrijë ai ta gjejë sërish vendndodhjen e tyre?
Pas pengesave të njëpasnjëshme, a do të arrijë Azizi të shkojë në ekspozitë?
Në ankandin për blerjen e pikturës së Xhemile Nihanit do të shkojë dhe Bylenti.
Kush do ta marrë pikturën, Azizi, Ferideja dhe Keremi, apo Bylenti?

Të gjithë episodet e "Ribashkimi"

Azizi vendos të shkojë në fabrikën e vjetër të gjyshit ...më shumë

Azizi mëson për vdekjen e babait të tij. Në të ...më shumë

Tahsini përfundon në burg. Vila e Korkmazerëve tashmë është në ...më shumë

Ferideja rrezikon jetën dhe i shkon Tahsinit në shtëpi. Ajo ...më shumë

Abdullahu shkon në kompaninë Korkmazer për të marrë pikturën. Ku ...më shumë

Jallçëni shkon në shtëpinë e Feridesë dhe u kërkon të ...më shumë

Keremi shkon në shtëpinë e Bylentit dhe flasin për pikturën ...më shumë

Teksa Azizi përpiqet që të marrë paratë e nevojshme për ...më shumë