Ribashkimi - Episodet 117-118-119

Abdullahu shkon në kompaninë Korkmazer për të marrë pikturën. Ku do ta çojë ai Azizin? Pas publikimit të videos së Azizit bordi drejtues vendos ta shkarkojë atë nga detyra. Tahsini detyrohet që t’ia japë aksionet Keremit për të shpëtuar nga policia. Do të mundet ai t’ia marrë Keremit zarfin që vërteton krimin e tij?
Sulltana përballet me Keremin dhe i kërkon llogari për videon e publikuar. Si do të jetë tashmë marrëdhënia mes tyre? Tahsini shkon në kafenenë e Nexhmiut dhe kërkon të bisedojë me të. Çfarë do të mësojë Nexhmiu prej Tahsinit?
Jagmuri merr dokumentet që vërtetojnë krimin e Tahsinit. Ferideja, pasi mësoi se Tahsini është vrasësi i hallës së saj vihet në ndjekje të tij. Çfarë fsheh ajo në çantë? Ferideja ka vendosur të vrasë Tahsinin dhe të marrë hakun e hallës apo ka një qëllim tjetër ndaj tij?

Të gjithë episodet e "Ribashkimi"

Azizi vendos të shkojë në fabrikën e vjetër të gjyshit ...më shumë

Azizi mëson për vdekjen e babait të tij. Në të ...më shumë

Tahsini përfundon në burg. Vila e Korkmazerëve tashmë është në ...më shumë

Ferideja rrezikon jetën dhe i shkon Tahsinit në shtëpi. Ajo ...më shumë

Abdullahu shkon në kompaninë Korkmazer për të marrë pikturën. Ku ...më shumë

Jallçëni shkon në shtëpinë e Feridesë dhe u kërkon të ...më shumë

Keremi shkon në shtëpinë e Bylentit dhe flasin për pikturën ...më shumë

Teksa Azizi përpiqet që të marrë paratë e nevojshme për ...më shumë