Ribashkimi - Episodet 123-124-125

Tahsini përfundon në burg. Vila e Korkmazerëve tashmë është në emër të Keremit. Jallçëni i jep familjes Çagllar lajmin për arrestimin e Tahsini. Si do ta presin ata? Fërati shkon në kompaninë Korkmazer dhe kërkon të takojë Sulltanën. Çfarë do t’i thotë asaj?
Ferideja qëndron larg Azizit dhe nuk i përgjigjet telefonatave të tij. Bylenti ka një plan për të eliminuar Tahsinin dhe për këtë përdor Fëratin. Çfarë do të ndodhë me të? Do të mundet Bylenti ta ndihmojë për t’u hakmarrë ndaj Tahsinit?
Keremi nuk heq dorë së kërkuari babanë e tij. Kush do t’ia tregojë të vërtetën, Tahsini, Bylenti apo Alisa?
Teksa Azizi përpiqet të zbulojë sekretin që fshihet pas pikturës, Ferideja i përvishet punës për të bërë stilime të reja.
Dy të dashuruarit i pret një surprizë e keqe në mëngjes. Çfarë do të ndodhë?

Të gjithë episodet e "Ribashkimi"

Azizi vendos të shkojë në fabrikën e vjetër të gjyshit ...më shumë

Azizi mëson për vdekjen e babait të tij. Në të ...më shumë

Tahsini përfundon në burg. Vila e Korkmazerëve tashmë është në ...më shumë

Ferideja rrezikon jetën dhe i shkon Tahsinit në shtëpi. Ajo ...më shumë

Abdullahu shkon në kompaninë Korkmazer për të marrë pikturën. Ku ...më shumë

Jallçëni shkon në shtëpinë e Feridesë dhe u kërkon të ...më shumë

Keremi shkon në shtëpinë e Bylentit dhe flasin për pikturën ...më shumë

Teksa Azizi përpiqet që të marrë paratë e nevojshme për ...më shumë