Ribashkimi - Episodet 126-127-128

Azizi mëson për vdekjen e babait të tij. Në të njëjtën kohë edhe Ferideja mëson për vdekjen e vëllait të saj. Si do të jetë marrëdhënia mes çiftit Aziz Feride pas kësaj fatkeqësie?
Salihu dhe Abdullahu shkojnë në varrin e Mehmet Shefikut. Çfarë do të marrin aty?
Bylenti shkon në kompaninë Kormazer. Çfarë qëllimi ka ai?
Ferideja shikon Azizin në dyqanin e Salihut dhe për këtë arsye debaton ashpër me babanë e saj. Çfarë do t’i thotë ai Feridesë?
Keremi çon Alisën në fabrikën e Mehmet Shefikut dhe përpiqet të zbulojë arsyen që i shkaktoi nënës së tij këtë traumë. Çfarë do t’i thotë Alisa Keremit lidhur me babanë e tij?
Abdullahu i jep diçka Azizit, Feridesë dhe Keremit. Çfarë është ajo dhe çfarë simbolizon?
Keremi shkon të takojë Nexhmiun dhe kërkon ndihmën e tij. Çfarë planesh ka Keremi lidhur me Bylentin?
Faiku bisedon me Salihun. Çfarë do t’i thotë Salihu Faikut për lidhjen e Feridesë me Azizin? Si do të reagojë ai?

Të gjithë episodet e "Ribashkimi"

Azizi vendos të shkojë në fabrikën e vjetër të gjyshit ...më shumë

Azizi mëson për vdekjen e babait të tij. Në të ...më shumë

Tahsini përfundon në burg. Vila e Korkmazerëve tashmë është në ...më shumë

Ferideja rrezikon jetën dhe i shkon Tahsinit në shtëpi. Ajo ...më shumë

Abdullahu shkon në kompaninë Korkmazer për të marrë pikturën. Ku ...më shumë

Jallçëni shkon në shtëpinë e Feridesë dhe u kërkon të ...më shumë

Keremi shkon në shtëpinë e Bylentit dhe flasin për pikturën ...më shumë

Teksa Azizi përpiqet që të marrë paratë e nevojshme për ...më shumë