Ribashkimi - Episodet 42-43-44

Kush do ta shpëtojë Feridenë nga ndjekësit e saj? Tahsini i tregon Azizit arsyen e rrëmbimit të tij dhe i jep çelësin e kasafortës që ai të shohë dosjen që Tahsini ruante në të. Keremi arrin të marrë informacione të tjera për prindërit e tij. Azizi gjen një letër dhe një kuti të çuditshme në shtëpinë e tij. Ç’fshihet në to?
Çfarë do të ndodhë me Azizin? A do ta kuptojë Xhejlani qëllimin e vërtetë të Keremit apo do të mashtrohet sërish nga fjalët e tij? Cila është biseda që ajo do të diskutojë me të? Azizi i jep çdo kompetencë Nehirit për të menaxhuar kompaninë gjatë mungesës së tij. Si do ta presë Ferideja këtë veprim të Azizit?
A do të arrijnë Emineja me Alltanin të bashkëpunojnë me njëri-tjetrin për të realizuar darkën romantike? Azizi merr orën e gjyshit të tij dhe zarfin për t’ia dhënë Alltanit që t’i ruajë gjatë periudhës së arrestimit të tij. Cili do të jetë reagimi i Feridesë pas largimit të Azizit?

Të gjithë episodet e "Ribashkimi"

Azizi shikon se personi që rrëmbeu Feridenë është babai i ...më shumë

Ndërkohë që Hasibeja bisedon me Tahsinin, shfaqet Fërati i cili ...më shumë

Në të vërtetë Azizi shtiret pasi ai kujton gjithçka ka ...më shumë

Pasi pësoi infarkt në sfilatën e Feridesë, Faiku ka mbetur ...më shumë

Azizi i propozon Feridesë për martesë dhe ajo pranon. Nehiri ...më shumë

Sulltana vendos të largohet nga shtëpia, por cila është arsyeja? ...më shumë

Kerem dëgjon Tahsinin duke thënë se nëna e tij është ...më shumë

Keremi i prezanton familjes së tij Xhejlanin, bashkëshorten e tij ...më shumë