Ribashkimi - Episodet 43-44-45

Operacioni del me sukses, por Xhihangiri nuk arrin të gjejë Kanin dhe është shumë i shqetësuar për të. Çagataji vendos ta marrë vetë Kanin. Bahari ndihet fajtore për atë që ka bërë. Do ta ndihmojë Çagataji Kanin që të mbijetojë?
Kani zgjohet dhe përballet me Alltanin. Por ai i lë të kuptojë se Çagataji nuk i di të gjitha për të dy ata. Ndërkohë Xhihangirit ka filluar t’i vijë kujtesa dhe përpiqet të kujtojë vëllanë e Çagatajit. Dikush do të hyjë në spital i veshur si mjek dhe do të vrasë Burunsuzin. Ademi arrin të shpëtojë Kanin. Çagataji po përpiqet t’i kthejë kujtesën Xhihangirit dhe e përball me Alltanin.
Çagataji kërcënon Xhihangirin me jetën e Kanit, por që të dy djemtë ia dalin të shpëtojnë. Kani i tregon inspektor Xhemalit që Alltan Demirozi është gjallë. Gylaji e detyron Nurtenin t’i jap diskun që Xhihangiri mban të fshehur në shtëpinë e tij. Ilhani dhe Gylaj shohin diskun ku shfaqet vrasja e Eren Karabullutit. Xhihangiri arrin të zbulojë filmimin që ka bërë përpara se t’i fshinin kujtesën

Të gjithë episodet e "Ribashkimi"

Azizi shikon se personi që rrëmbeu Feridenë është babai i ...më shumë

Ndërkohë që Hasibeja bisedon me Tahsinin, shfaqet Fërati i cili ...më shumë

Në të vërtetë Azizi shtiret pasi ai kujton gjithçka ka ...më shumë

Pasi pësoi infarkt në sfilatën e Feridesë, Faiku ka mbetur ...më shumë

Azizi i propozon Feridesë për martesë dhe ajo pranon. Nehiri ...më shumë

Sulltana vendos të largohet nga shtëpia, por cila është arsyeja? ...më shumë

Kerem dëgjon Tahsinin duke thënë se nëna e tij është ...më shumë

Keremi i prezanton familjes së tij Xhejlanin, bashkëshorten e tij ...më shumë