Ribashkimi - Episodet 45-46-47

Ferideja përballet me Shykriun, për të cilin mendonte se e kishte vrarë Azizi. A do të arrijë t’i kapë Alltani Shkyriun dhe Zekiun, në mënyrë që të lirojë Azizin nga burgu? Cila është e vërteta që zbulon Keremi për Anetën dhe të shkuarën e tij?
Azizi do të dalë përpara prokurorit dhe gjykatësit. Cili do të jetë vendimi që do të merret për të? Keremi vë në lëvizje gjithë djemtë që punojnë për të që të gjejnë Shykriun dhe dy të tjerët. Si do të përballet Hasibeja me fajdexhinjtë?
A do të dënohet Azizi apo do ta lirojnë dhe pafajësia e tij do të vërtetohet? Gjendja e Sulltanës përkeqësohet kur mëson se vëllai i saj, Azizi, është në burg. Feride dhe Emine organizojnë një darkë për Azizin te shtëpia e Alltanit. Por plani i tyre prishet nga armiku i betuar i Korkmazerëve.

Të gjithë episodet e "Ribashkimi"

Azizi shikon se personi që rrëmbeu Feridenë është babai i ...më shumë

Ndërkohë që Hasibeja bisedon me Tahsinin, shfaqet Fërati i cili ...më shumë

Në të vërtetë Azizi shtiret pasi ai kujton gjithçka ka ...më shumë

Pasi pësoi infarkt në sfilatën e Feridesë, Faiku ka mbetur ...më shumë

Azizi i propozon Feridesë për martesë dhe ajo pranon. Nehiri ...më shumë

Sulltana vendos të largohet nga shtëpia, por cila është arsyeja? ...më shumë

Kerem dëgjon Tahsinin duke thënë se nëna e tij është ...më shumë

Keremi i prezanton familjes së tij Xhejlanin, bashkëshorten e tij ...më shumë